Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam Türk sanat müziğinin efsane sesi Emel Sayın’ı ağırladı. Muhteşem bir konsere imza atan ünlü sanatçı sevenlerini, geçmişte yolculuğa çıkartarak unutamayacakları bir gece armağan etti. Paraf Kuruçeşme Açıkhava dinleyicisi Emel Sayın şarkılarına doyamadı.
“HEYECAN BENDEN HİÇ GİTMEDİ”
Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde dinleyicileriyle bu sene ilk kez bir arada olmaktan mutluluk duyan Emel Sayın, duygularını basın mensuplarıyla paylaştı. Sayın, “Çok heyecanlıyım ve bu heyecan benden hiçbir zaman gitmedi. İki buçuk seneye yakın bir ara verdim. Şimdi yeniden dinleyicime kavuştum. Bana çok iyi geldi ve moral buldum. Bugün seyircilerimin en çok sevdikleri şarkıları tahmin ederek bir repertuvar hazırladım.” sözlerine yer verdi.

BOĞAZ, EMEL SAYIN’LA IŞILDADI
Emel Sayın hayranları, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’ni saatler öncesinden tıklım tıklım doldurdu. İlginin yoğun olduğu gecede duayen sanatçı, sahneye çıkar çıkmaz müzikseverler tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Şıklığı ve zarifliğiyle Emel Sayın, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde yıldız gibi parladı. Müzikseverlere seslenen usta sanatçı, “İyi ki geldiniz ve iyi ki heyecanımı sizinle paylaşıyorum. Hepinize burada olduğunuz için çok teşekkür ederim.” sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.













