Beşiktaş Belediyesi, Getir ana sponsorluğunda ve +1 katkılarıyla ülkemizin önde gelen müzisyenlerini Revival Konserleri” ile bir araya getiriyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 28 Ağustos – 5 Eylül tarihleri arasında Sanatçılar Parkı ve Barbaros Meydanı’nda gerçekleşecek olan konserlere tüm halkımızı davet etti.
Beşiktaş Belediyesi, Pandemi nedeniyle yaklaşık bir buçuk yıldır devam eden kısıtlamalar sonrası “Revival Konserleri” düzenliyor. İlçede adeta festival havası estirecek olan “Revival Konserleri” 28 Ağustos – 5 Eylül tarihleri arasında Sanatçılar Parkı ve İstanbul’un en uğrak noktalarından Barbaros Meydanı’nda gerçekleşecek.
Ünlü isimlerin katıldığı konserlerde müzikseverler açık havada eğlencenin tadını doyasıya çıkaracak.
28 Ağustos’ta Moğollar’ın açılışını yapacağı konserler kapsamında Grup Gündoğarken, Kardeş Türküler, Melek Mosso, ve Ceylan Ertem Sanatçılar Parkı’nda sahne alacak. 30 Ağustos Zafer Bayramına özel gerçekleşecek Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Gülşen konseri ise Barbaros Meydanı’nda dinleyicilerle buluşarak, Zafer Bayramı coşkusunu daha da artıracak.













