Bir dönemin aranan isimlerinden Banu Alkan şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Şimdilerde evlilik hazırlığı yapan Banu Alkan, katıldığı programda özel hayatıyla ilgili merak edilenleri ve evleneceği tarihi açıkladı.
Sevgilisi Kemal Bey’e âşık olduğunu dile getiren Afrodit, “Yemek boyunca çok tatlıydı. Zekasını sonradan anladım. Zekasını anladığım anda âşık oldum.

Çünkü zekâ benim için çok önemli bir faktör” dedi. Afrodit “İlk görüşte aşk diyebiliriz. Dedim ki kendi kendime ‘Bu benim. Bu benim olmalı’ dedim. Dedim yani” ifadelerini kullandı.
Yakın zamanda evleneceğini belirten Afrodit, düğün için tarih verdi. Afrodit, “Düğün hazırlıklarına başladık. Mayıs, haziran gibi düşünüyoruz.” dedi. Aynı zamanda düğününü nerede yapmak istediğini söyleyen Alkan, “Daha evvel söyledik ama net mayıs ya da haziran şu an. Kemal İstanbul’da istiyor düğünü. Ben Fransa’da istiyordum bir otelde. Ama o İstanbul’da istiyor. Mekanı da kendi seçsin öyle değil mi?” İfadelerini kullandı.













