Özcan Deniz’in uzun bir aradan sonra Avrupa’da yapacağı konserlerini duyurmasının ardından, satışa çıkan biletler saatler içinde tükendi.
Yurt içi ve yurt dışı konserlerine hız kesmeden devam eden başarılı sanatçı, tam 20 yıl aranın ardından Almanya’da 6 konser, toplamda 8 konser vermeye hazırlanıyor.
Mayıs ayında Almanya (Stuttgart, Hildesheim, Essen, Offenbach, Mannheim, München) Hollanda (Amsterdam) ve Avusturya (Viena) olmak üzere sekiz şehrinde gerçekleşecek olan turne için titiz bir hazırlık içinde olan sanatçı, daha şimdiden hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Deniz’in, 9 Mayıs’ta Amsterdam’da gerçekleşecek, turnenin ikinci konserine ait satışa çıkan biletleri 24 saat içinde tükendi. Turne haberini alan hayranları ise sosyal medyada sanatçıyı mesaj yağmuruna tuttu.












