‘En Quality’ ödüller sahiplerini buldu
Köklü cemiyet ve magazin yayınlarından Quality of Magazine, 14. yılını Cahide Palazzo’da kutladı. Babylon Town Hotel ana sponsorluğunda iş, cemiyet, sanat, spor ve magazin camiasından çok sayıda ünlü ismin akın ettiği gecede adeta yıldızlar geçidi yaşandı.
Cahide Show ekibinin birbirinden renkli ve eğlenceli dans gösterisiyle başlayan gecede eğlencenin fitili ateşlendi. Quality of Magazine’in Genel Yayın Yönetmeni duayen gazeteci Salih Keçeci açılış konuşmasında 14 yıldır büyük bir özveri ve emekle bugünlere gelmenin sevincini tüm misafirlerle paylaştı. Gecenin sunuculuğunu Melike Öcalan ve Gökay Kalaycıoğlu’nun yaptığı ödül töreninde sanat, medya, spor ve iş dünyası kategorilerinde toplamda 33 ödül sahiplerini buldu.
24 Ocak 2020 tarhinde Elazığ depreminin ardından afetin yaralarını sarmak için ilgili sivil toplum kuruluşlarının ve paydaşların bir araya gelmesiyle kurulan ve o günden bu güne bir çok alanda yardım faaliyetleri koordine eden AFET Platformu, gecemizde ‘En Quality STK Platformu’ ödülünü aldı. Ödülü almak için sahneye TİDER Başkanı Hande Tibuk, Nef Vakfı’ndan Ercüment Arabacı, TOG Vakfı’ndan Ayşe Kırımlı ve Çorbada Tuzum Olsun’dan Mehmet Emin Tüfekçi çıktı. Bu özel platforma ödülü Demirören Haber Ajansı Genel Müdürü Celal korkut takdim etti.
TİDER Başkanı Hande Tibuk konuşmasında, “Bu ödül için Quality dergisine teşekkür ediyoruz. Salih Bey’e platformumuza verdiği desteklerden dolayı ayrıca da teşekkür etmek istiyoruz. 3 yıl önce Elazığ depreminde bir araya gelip kurduk bu platformu. 20’den fala STK deprem bölgesinde insani yardım çalışmalarını gerçekleştirdi. Şimdi de büyük Maraş depreminden beri 3 ay geçti ve çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz” dedi.
Nef Vakfı adına Ercüment Arabacı konuşmasında, “İhtiyaçları ulaştırmak için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gün birlik olma günü. İyiliğin gücü adına birlikte güçlüyüz” dedi.
TOG Vakfı’ndan Ayşe Kırımlı ise duygularını “AFET Platformu olarak dayanışmanın iyileştirici gücüne inanıyoruz. Sizleri de bu dayanışmaya bekliyoruz.” sözleriyle ifade etti.