Kurulduğu günden bu yana Bitkisel Kozmetik Laboratuvar Uzmanlığı ile doğaya ve cilde saygılı ürünler geliştiren dünyaca ünlü Fransız kozmetik markası Yves Rocher, marka yüzü Miray Daner ile heyecan verici birlikteliğinin yeni adımı olan Pure Menthe kampanyasını keyifli bir davet ile tanıttı.

16 Nisan Salı akşamı, Boop Kuruçeşme’de Yves Rocher Türkiye Genel Müdürü Elif Berker ve marka yüzü Miray Daner’in ev sahipliğinde gerçekleşen keyifli davete; moda, sanat ve cemiyet hayatından hayatından Hayal Köseoğlu, Mihre Mutlu, Nila Fırat, Hazal Kalkavan Karahan ve Sera Verhoest İrvül gibi isimler katıldı. Yves Rocher Pure Menthe ailesinin yıldız ürünü Yüz Yıkama Jeli için kamera karşısına geçen Miray Daner’in yer aldığı reklam filmi davette keşfedildi.

Miray Daner’in yer aldığı Pure Menthe Yüz Yıkama Jeli reklam filmi 2 Nisan itibariyle tüm televizyon ve dijital mecralarda yayınlanmaya başladı.













