DAVETManşet

Burcu Esmersoy x Hermossa yeni gözlük koleksiyonu özel bir davetle tanıtıldı

Renkli davet

İlk çıktığı günden bu yana moda dünyasında büyük ilgi uyandıran Burcu Esmersoy x Hermossa gözlük koleksiyonunun 2024 – 2025 sezonu için yaratılan yepyeni modelleri Olea & The Bar’da düzenlenen özel bir davetle tanıtıldı.

Burcu Esmersoy
Hande Doğantekin

Brandeyes CEO’su Hande Doğantekin KIN, Burcu Esmersoy ve Pelin Kaya’nın ev sahipliğinde Havana konseptiyle düzenlenen ve oldukça renkli geçen davette, Burcu Esmersoy x Hermossa 2024 – 2025 koleksiyonuna ait tüm tasarımlar göz alıcı bir şekilde sergilendi. Koleksiyon güneş gözlükleri kadar optik modelleriyle de büyük beğeni topladı.

Pelin Kaya
Meltem Kazaz

Davetin açılış konuşmasını yapan Brandeyes CEO’su Hande Doğantekin KIN, “Hermossa’nın yaratıcı ve dinamik ekibi ile birlikte Burcu Esmersoy’un benzersiz tarzını bir araya getirdiğimiz Burcu Esmersoy x Hermossa koleksiyonunun 2024 – 2025 sezonunda birçok stil ikonuna eşlik etmesini diliyoruz” dedi.

Yasemin Öğün
Seda Güven

Havana konseptinin keyfini doyasıya çıkaran davetliler Burcu Esmersoy x Hermossa 2024 – 2025 gözlük modelleriyle bol bol poz verip, selfie çekerken, Solanch de la Rosa’nın güzel sesi eşliğinde de oldukça keyifli anlar yaşandı. Davetin sonunda, Brandeyes CEO’su Hande Doğantekin KIN ve Burcu Esmersoy, tüm katılımcılarla birebir ilgilenerek koleksiyon hakkında detaylı bilgiler verdi. Tüm Brandeyes mağazalarının vitrinleri Burcu Esmersoy x Hermossa 2024 – 2025 davetinin konsepti ile aynı düzenlenerek Havana ruhu mağazalarda da yaşatıldı.

Şebnem Çapa

İlgili Mesajlar

1 of 2.596