MAGAZİNManşet

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü teknede aşka geldi

Zaman içerisindeki değişimiyle sık sık dillere düşen Zeynep Bastık seslendirdiği şarkıların yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Ünlü şarkıcı, yeni aşkı Serkay Tütüncü ile Bodrum’da tatile gitti. İkilinin tekneden romantik görüntüleri objektiflere yansıdı.

Zeynep Bastık, sevgilisi Serkay Tütüncü ve arkadaşları; Esra Akpınar, Bülent Şakrak, Umut Kurt, Melisa İnci, Emircan İğrek ile birlikte önceki gün Bodrum Cennet Koyu’nda görüntülendi. Cennet Koyu’na demir atan ünlü isimler, gün boyunca denizin ve güneşin keyfini çıkardı.

Çiçeği burnunda sevgililer Zeynep Bastık ile Serkay Tütüncü, teknenin ön kısmında romantik anlar yaşadı. Önce birbirlerine sarılan Zeynep Bastık ile Serkay Tütüncü, daha sonra dakikalarca öpüştü.

İlgili Mesajlar

1 of 4.167