CADDEManşet

‘Zayıf olmayı çok da sevmem, etli butlu olmayı severim’ diyen güzel şarkıcı kim?

Son zamanların en çok dinlenen şarkılarına imza atan ve büyük bir çıkış yakalayan ünlü şarkıcı Melek Mosso, geçtiğimiz akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Gazetecilerle kısa bir sohbet eden ünlü şarkıcı, hem kariyeri, hem de özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Alışveriş için geldiğini söyleyen 35 yaşındaki Mosso, şöyle konuştu:

Artık yaz geliyor, dolaplar yenilenecek. Aslında çok alışveriş yapmayı sevmiyorum ve mecbur kalmadıkça yapmam, tüketim insanı değilim ama bazen sisteme ayak uydurmak zorunda kalıyorsun.

Konserlerin harika geçtiğini söyleyen şarkıcı “Bayramda Kıbrıs’taydım ve harika geçti şimdi de belediye konserlerim, açık hava konserlerim başlıyor, gol gol gol” dedi.

Sahne dansları çok konuşulan ünlü isim, gazetecilerin bu durumu hatırlatması üzerine “Arkadaşlar sahnede eğlendiğimi gösterince dinleyenlerim de bunu hissedebiliyor, ben o enerjiyi onlardan almasam o şekilde güzel dans edemem, o anın heyecanı ve enerjisi ile olan bir şey” ifadelerini kullandı.

Fit görüntüsüyle de bir hayli dikkat çeken Mosso, “Yaklaşık 3-4 yıldır sürekli spor yapıyorum, haftanın da 4 günü spor yapıyorum. Özellikle zayıflamak için değil, daha sağlıklı olabilmek için yapıyorum. Mesela zayıf olmayı çok da sevmem, nasıl diyeyim etli butlu olmayı severim, o yüzden de o ayarı çok kaçırmamaya çalışıyorum” diyerek samimi açıklamalarda bulundu.

Tepkiniz nedir?

İlgili Mesajlar

Güliz Ayla’dan ‘Hava Civa’

1 of 2.635