MAGAZİNManşet

Survivor’da konsey karıştı

Survivor All Star 2025’te dokunulmazlık heyecanı devam ediyor. Gönüllüler ve All Star takımı kritik dokunulmazlık oyunlarında son nefeslerine kadar mücadele ediyor. 19 Mart tarihli Survivor’da haftanın üçüncü eleme adayı belli oldu. Parkurda oyun devam ederken gerginlik yaşayan Pınar, Tuğba ve Sevgi, konseyde de tartışmalarına devam etti.

Pınar Saka, yaşanan gerginlikle ilgili ”Ben oyun alanında söyleyeceğimi söyledim Acun bey. Ekstra söyleyeceğim bir şey yok” dedi.

Konseyde konuşan Sevgi, Tuğba’ya yönelik ”İnşallah yenilirsin dedim ama Tuğba’nın oyununa değil Pınar’ın oyununa dedim. Yeteri kadar çirkinleştik fazlasına gerek yoktu. Sadece temasıma çok kızgınım” dedi.

Tuğba ise konuşmasında ”Sevgi’nin anlattıkları doğru değil. Doğrusunu anlatayım size. Sevgi sürekli sayı kaybettiğinde benche gelip, bana bunu yapmadınız, şunu yapmadınız diyor. Sana kimse motivasyon konuşması yapmak zorunda değil. Bu durumdan çok sıkıldım” diye konuştu.

İlgili Mesajlar

1 of 3.272