MAGAZİNManşet

Survivor All Star’da yeni eleme adayı belli oldu

Survivor All Star 2024 29 Ocak Pazartesi günü dokunulmazlık oyunuyla ekranlara geldi. Dün akşam yayınlanan Survivor’un yeni bölümünde Nagihan Karadere’nin yaptığı konuşma gündem oldu.

Survivor 2024 All Star yarışmasının 29 Ocak Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümünde dokunulmazlığı kazanan kırmızı takım oldu.

Haftalar sonra dokunulmazlık oyununu kazanan kırmızı takım kendini garantiye alırken kaybeden mavi takım oylamayla eleme adayını belirlemek üzere konseye gitti.

Hayatımız boyunca bireysel spor yaptık, yeri geldi bayrak takımında da takım olmayı bildik. Burada da elimizden geldiğince takım olmaya çalışıyorum ama doğru eksilme yerine güçlü, kemik kadroyu potaya koyup elimizdeki güçlü yarışmacıyı da potaya koyarak.

Düelloya çıkararak zaten yaşça büyük bir takımız, onlarında sakatlanmasına vesile olan bir takımız. Onlarında iki eli, iki kolu var. Sadece bir hafta daha fazla kalabilmek için, kanka muhabbetini daha ileriye götürebilmek için kendilerine aslında burada ceza veriyorlar. Çünkü burada kendileri aslında aç kalıyor. Ben şimdi haketmeyen birini burada tutmaya çalışırsam ne olur, ben kendime de zarar vermeye başlarım. Yani burası kankalık, yancılık, yoldaşlık yapılacak yer değil. Tabii ki herkes eşini, dostunu gidebildiği yere kadar korumaya çalışsın ama doğru eksilme diyoruz ama doğru eksilme sadece ağzımızdan çıkıyor, elimiz farklı şeyler yazıyor. Dolayısıyla biz bunu fazlasıyla hakediyoruz. Nasıl mı kurtuluruz? Bence elimizdeki yükleri atarak kurtulabiliriz ve aynı zamanda kemik kadroyada ulaşarak. Ne yaptıysak olmadı, reçete doğru eksilmek.

Nagihan Karadere, dokunulmazlık oyunu öncesinde şu ifadeleri kullandı:Takım ruhu hariç tuz ruhuna dönüştük. Keyfimiz yerinde mi tabii ki de değil.

İlgili Mesajlar

1 of 4.179