DAVET

Sleepy’den doğaya dost tanıtım

Saf, doğal ve organik içerikli ürünleriyle dünyada ilkleri gerçekleştirerek büyük beğeni toplayan ve Türkiye’deki evlerde 1. marka haline gelen Sleepy, yepyeni ürünü Sleepy Ecologic’i tanıttı.

Buse Terim Bahçekapılı’nın açılış konuşmasını yaptığı ve Sleepy marka yüzü Pelin Akil ve ailesinin de katıldığı davet Ritz Carlton’da gerçekleşti. Birçok ünlü ismin de davetli olduğu etkinlik keyifli anlara ev sahipliği yaptı.

“Hep daha iyisi” vizyonuyla çıktığı bu yolculukta AR-GE çalışmalarını durmaksızın sürdüren Sleepy, şimdi de “Sıfır Karbon Hedefi” ile bebeklerimizin gelecekte daha temiz ve güzel bir dünyada yaşamaları için daha önce hiç yapılmamış, benzersiz bir bebek bezi olan Sleepy Ecologic’i geliştirdi.

Saf, doğal, organik bileşenlerinin yanı sıra karbondioksit salınımını azaltan şeker kamışından elde edilmiş biyopolimer içeriğine sahip Sleepy Ecologic bebek bezinin en önemli özelliği, içerisinde bulunan bitki tohumlarının, emici bölgenin toprakta çözünmesiyle birlikte doğayla buluşabilmesi.

Sleepy Ecologic bebek bezinin reklam filminde, Sleepy’nin marka yüzü olan ünlü oyuncu Pelin Akil’in yanı sıra kendisi gibi oyuncu olan eşi Anıl Altan ve ikiz kızları Alin ile Lina da rol aldı.

İlgili Mesajlar

1 of 461