‘Gassal’ dizisinden ‘Hemşire Elif’ karakterini canlandıran Sibel Aytan, önceki gün bir AVM’de görüntülendi. Ünlü isim, Ahmet Kural’ın başrolde olduğu dizinin ikinci sezonu hakkında konuştu.
‘Gassal’ dizisinde ‘Hemşire Elif’ karakterini canlandıran Sibel Aytan, yeni sezonda olmayacağını açıkladı.
Dizi hakkında konuşan Sibel Aytan, “Çok güzel dönüşler aldım. Hayatımda hiç bu kadar güzel yorumlar aldığım bir dönem olmadı. Kendimi şanslı hissediyorum. Güzel bir projenin içinde olmak, insanların beğenisini almak bir oyuncu için gurur verici” diye konuştu.
Aşk hayatı sorulan Sibel Aytan, “Bu kadar yoğunluk arasında aşk olur mu?” diye konuştu. Aytan, “İş aşkı öldürür mü?” sorusuna ise “İş aşkı öldürmüyor ama önceliğinizin ne olduğu burada önemli. Önceliğim şu anda iş. Olursa neden olmasın” şeklinde yanıt verdi.