‘En Quality’ ödüller sahiplerini buldu
Köklü cemiyet ve magazin yayınlarından Quality of Magazine, 14. yılını Cahide Palazzo’da kutladı. Babylon Town Hotel ana sponsorluğunda iş, cemiyet, sanat, spor ve magazin camiasından çok sayıda ünlü ismin akın ettiği gecede adeta yıldızlar geçidi yaşandı.
Cahide Show ekibinin birbirinden renkli ve eğlenceli dans gösterisiyle başlayan gecede eğlencenin fitili ateşlendi. Quality of Magazine’in Genel Yayın Yönetmeni duayen gazeteci Salih Keçeci açılış konuşmasında 14 yıldır büyük bir özveri ve emekle bugünlere gelmenin sevincini tüm misafirlerle paylaştı. Gecenin sunuculuğunu Melike Öcalan ve Gökay Kalaycıoğlu’nun yaptığı ödül töreninde sanat, medya, spor ve iş dünyası kategorilerinde toplamda 33 ödül sahiplerini buldu.
Kısa sürede Alman devi Nolte’yi Türkiye’nin en büyük ithal mutfak mobilya markası haline getiren Nolte Türkiye Genel Müdürü ve ortağı Sebahattin Gürel, başarıları ile gecemizde ‘En Quality İş İnsanı’ ödülünün sahibi oldu.
Ödülünü Ali Ağaoğlu’nun elinden alan Sebahattin gürel, “14 yıl için Quality ailesini tebrik ediyorum. Bu ödülü iş dünyasının duayenlerinden Ali Ağaoğlu’nun elinden almak da benim çin ayrı bir gurur. Herkese teşekkürler, iyi akşamlar’ dedi.