DAVET

Metin Akdemir ve Mimar Merve Ocak sade bir düğün ile hayatlarını birleştirdi

Kalbur Et Kebap’ın sahibi Metin Akdemir ve Mimar Merve Ocak aile arasında düzenlenen düğün töreni ile Ajia Otel’de hayatlarını birleştirdi.

Yaklaşık 70 davetlinin katıldığı törende misafirlere kokteyl konseptinde bir karşılama yapıldı. Müzik eşliğinde özel şampanyalarını yudumlayan misafirler, nikahın ardından yöresel dansla ve halaylarla adeta bir şenlik tadında eğlendiler.

2a9fa7e624dd44e29b423de38cb251dekalbur1 Metin Akdemir ve Mimar Merve Ocak sade bir düğün ile hayatlarını birleştirdi

Enerjileriyle ve neşeleriyle ortama enerji saçan taze çift de danslara ve eğlenceye sonuna kadar eşlik etti. 

Düğünde Merve Ocak, 2 adet gelinlik giydi. Gelinliklerden birisi Vakko Wedding marka iken diğeri ise İspanya’dan getirilen özel kumaşla yapılan özel bir tasarımdı. 

9e20428fc7ba4517b92dd670584190dckalbur2 Metin Akdemir ve Mimar Merve Ocak sade bir düğün ile hayatlarını birleştirdi

Çift düğün töreninin ardından balayı için Portofino’ya gidecek.

5bcd4121f68e4730abb172ae4c9b8e87kalbur 1 Metin Akdemir ve Mimar Merve Ocak sade bir düğün ile hayatlarını birleştirdi

İlgili Mesajlar

1 of 537