KÜLTÜR-SANAT

Malatyalı Tuğba Erol, ilk albümüyle sahnede

Aslen Malatya Doğanşehir doğumlu olan Tuğba Erol, hocası İsmet Ayan’la birlikte hazırladıkları ilk albümle müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Pop-Fantezi tarzı müziğiyle müzikseverlerin şimdiden favorisi olmaya aday. Tuğba Erol,  “ Sahne Zamanı” isimli bu ilk albümde bulunan,  her biri birbirinden farklı tarzlarda 6 Şarkıyla, pürüzsüz sesi ve muhteşem yorumuyla dikkat çekiyor.
Müziğin sesini açma isteği yaratan albüm, Tuğba Erol –Sahne Zamanı
Müzik yaşamına, Musiki Cemiyetinde aldığı eğitimle başlayan genç sanatçı Tuğba Erol, bu eğitimi uzun yıllar değerli hocalardan aldığı eğitimle iyice pekiştirmiş, çıktığı her sahnede sesi ve yorumuyla herkesin dikkatini çekmiş, berrak bir ses. Çalıştığı değerli hocalarla yer aldığı sahnelerde berrak ses, usta işi bir yorumla birleşmiş.
Aynı zamanda albümün prodüktör ve yönetmenliğini de üstlenen Hocası İsmet Ayan’la yolları kesiştiğinde artık dinleyici ile buluşmaya karar vermişler ve ‘mükemmel’ diyebileceğimiz bir Lp’ye imza atmışlar.’Sahne Zamanı’ adını verdikleri albümle ileride yapacakları çok mükemmel işlerin haberini veriyorlar adeta.
Pop Fantezi tarzında, dinledikçe insanı saran ve müziğin sesini açmaya iten bir atmosfer yaratmışlar  ‘Sahne Zamanı’ çalışması ile.
Bu albümde Süpervizör olarak Selçuk  Tekay’ın katkıları da büyük. Altı  şarkının dört tanesi, İsmet Ayan’a, iki tanesi Tuğba Erol’a ait.
23 Aralıkta dinleyici ile buluşması planlanan albüm için, sosyal  ve ulusal medya için hazırlanmış videolar pek yakında paylaşılmaya başlanacak.

İlgili Mesajlar

1 of 885