MAGAZİN

Karsu söyledi, izleyenler gözyaşlarına boğuldu

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin yaraları sarılmaya çalışılırken, Dünya adeta Türkiye için seferber olmuş durumda. Yurtdışında yaşayan Türklerin organize ettiği yardımlar ülkeye ulaşmaya başladı. Hollanda’daki yardım yayınında 89 milyon euro toplandı. Hatay’da 16 yakınını kaybeden müzisyen Karsu Dönmez, canlı yayında, Neşet Ertaş’ın, “Gönlüm hep seni arıyor, neredesin sen?” adlı türküsünü seslendirdi.

Yurtdışında yaşayan Türklerin organize ettiği yardımlar ülkeye gelmeye başladı. Yardımların pek çoğu da yolda.

Hollanda’da, Türkiye ve Suriye’deki depremzedelere yardım amacıyla düzenlenen ulusal eylem gününde, televizyon kanallarının 2 saatlik ortak yayını sırasında yaklaşık 88 milyon 921 bin 469 euro para toplandı.

Deprem bölgesinden görüntülere ile Hollanda’daki yardım çalışmalarına yer verilen canlı yayına Türkiye kökenli gazeteci ve sanatçılar da katıldı.

Hatay’da 16 yakınını kaybeden müzisyen Karsu Dönmez, canlı yayında, Neşet Ertaş’ın, ‘Gönlüm hep seni arıyor, neredesin sen?’ adlı türküsünü seslendirdi.

123065f3ed334fa7a8eef96aa09ab842karsu 1 Karsu söyledi, izleyenler gözyaşlarına boğuldu

İlgili Mesajlar

Daha Fazla Yükle Yükleniyor...Başka gönderi yok.