Kanal D’de her perşembe akşamı ekrana gelen Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri, dansı ve sempatik tavırları ile tüm izleyicinin kalbinde taht kuran Dilber’in otel odasında eşi Zahir tarafından darp edilip ambulansla hastaneye kaldırılması nedeniyle tüm Türkiye’yi ağlattı.
İnci Taneleri final sahnesi ile herkesi ekrana kilitledi. Otele sarhoş bir şekilde gelen Zahir Dilber’in odasına girdi.
Konuşmak için geldiğini söyleyen Zahir elindeki yüzük kutusuna açarak, Dilber’e “Dön ne olur.” dedi. Dilber ise “Zahir, benim sana verdiğim parayla bana yüzük almanı geçiyorum. Ben seni istemiyorum, ne olur beni bırak artık lütfen!” dedi. Bunun üzerine Dilber’e zorla sahip olmaya çalışan Zahir, Dilber tarafından itilince sinirlerine hakim olamadı ve Dilber’e saldırdı.
Zahir tarafından şiddete uğrayan Dilber çok ağır yaralandı. Havva Öğüt’ün “Şikayet Olmasında Bak Ne Haldeyim” türküsü eşliğinde gelen bu sahne izleyicilerin de yüreğini dağladı.