Kanal D’deki ‘Taş Kağıt Makas’ın ‘Süreyya’sı Hande Ataizi BeStyle dergisine konuştu. Hakkında bilinmeyenleri anlattı…
İşte Hande Ataizi’den inciler…
– “Meşhur olmayı hiç düşünmedim. Yıprandım ama kendimden, kişiliğimden, hayatımdan ödün vermeden ilerledim.”

– “Başkalarının yörüngesinde mutlu olamam.”
– “Saçmalamayı severim, sağlıklıdır. Seni doğruya götürür. Ama bakıyorum ki; herkes genelde süper düzgün ve sıkıcı!”
– “Kendi potansiyelimin en fazlasını ortaya koymaya çalışıyorum.”
– “İşim için yaşıyorum ben ve oradan besleniyorum. Rolüme özen göstermek benim için bir angarya olmuyor.”

– “‘Taş Kağıt Makas’ın kadrosu çok kıymetli. O dizide yer aldığım için çok mutluyum. ‘Süreyya Savcı’ sürprizli bir karakter.”
– “Sosyal medyada izoleyim. Para kapısı olarak görülen ve bunun için feda edilen hayatlar dozu kaçınca trajikomik bir hale geliyor.”

– “Oğlum Leon Aslan’ın öncelikleri benim için çok önemli. Başlarda annelik misyonu benim içimdeki kadınla biraz savaştı. Ama sonra güzel bir denge kurdum ikisi arasında. Babası ve ben bu anlamda uyumluyuz.”












