GÜNCEL

Halkbank’tan ‘Üreten Kadınlar’ yarışması

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, kadın girişimci ekosistemini büyütmeye yönelik desteklerini genişleteceklerini belirterek, ‘Türkiye’nin her köşesinde ürettikleri ile kendisine, ailesine, yöresine, ülkesine katkı sağlayan kadınları ödüllendirmek amacıyla Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması’nı başlattık.’ dedi.

Girişimci kadınları teşvik etmek amacıyla 2021’de avantajlı koşullarla Kadın Girişimci Kredi Destek Paketi’ni açıklayan ve 9 ilde düzenlediği ‘Üreten Kadınlar’ zirveleri ve toplantılarıyla desteğini yurt çapına yayan Halkbank, bu yöndeki vizyonunu 2022’de daha da ileriye taşıyor. Kadın girişimcileri geliştirecek bir ödüllendirme programı hazırlayan banka, bu doğrultuda ‘Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması’nı düzenliyor.

Halkbank Genel Müdürü Arslan, Kredi Destek Paketi’nin geldiği aşamayı ve Üreten Kadınlar Yarışması’nı, yarışmanın jüri üyeleriyle birlikte İstanbul’da düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.

İlgili Mesajlar

1 of 1.326