MAGAZİN

Gülşah Tanrıöver ‘Deli Fırtına’ şarkısıyla karşımızda

”Acımı Çeke Çeke ” şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken Gülşah Tanrıöver yeni şarkısı “DELİ FIRTINA” ile tüm digital platformlarda yerini aldı.

Sözü ve müziği Gülşah Tanrıöver ve A.Ulvar Tanrıöver’e , aranjesi Serkan Ölçer’e ait olan “DELİ FIRTINA” digital meydan etiketi ile tüm digital platformlarda yerini aldı.

Gülşah Tanrıöver son çalışması için ” Şarkılarımı bestelerken ruhumda fırtınalar koparak eserlerimi yazdım ve sevenleriminde Gülşah Tanrıöver şarkılarını dinlerken sözlerimi ve müziğimi tamamen ruhlarında hissedeceklerine inanıyorum ” dedi.

Duygu yükü fazla olan “DELİ FIRTINA” klipsiz haliyle bile takdir görürken şarkıda yaylıları İstanbul Strings ve Elektrik Bağlama Cümbüş Ahmet Ayzit tarafından icra edildi.

İlgili Mesajlar

1 of 3.520