Başkent Grup Restaurant A.Ş. bünyesinde Etiler’de hizmet verecek olan Dönerci Serkan Usta düzenlenen özel bir davetle açıldı.
Etiler Nispetiye Caddesi’nde düzenlenen açılış davetine Süleyman Orakçıoğlu, Feryal Gülman, Monik İpekel, Rabia Kurşun, Burcu Şendir, Serap Sarı, Arzu Kunt, Nasuh & Mine Mahruki gibi iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı. Dönerci Serkan Usta’nın yeni yerinin açılış davetine protokol ismi Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen katıldı. Bereket duası hediye eden Hilmi Türkmen Dönerci Serkan Usta’nın lezzetlerine tam not verdi.

Nihat Doğan, Çoşkun Sabah Mehmet Yalçınkaya, Ferdi Kurtuldu, Ceyhun Yılmaz, Yapımcı Tolga Doğruer, Hayrettin, İbrahim Yılmaz, Metin Yıldız, Hüseyin Kalkan, Adem Terzi, Mehmet Dinç, Barış Erdoğan davete katılan isimler arasında yer aldı. Pandemi kurallarına uygun olarak düzenlenen açılışa katılan davetliler, uzun bir aranın ardından bir araya gelirken, nefis dönerin lezzetinden tattılar.
Dönerci Serkan Usta markasına adını veren Serkan Mutlu, hem yurt içi, hem de yurtdışında açtığı mekanlar ve verdiği danışmanlıklarla, birçok kişiye istihdam sağlayarak, milli lezzetimiz dönerin tanıtımında büyük rol oynuyor. Kısa sürede iş, sanat ve cemiyet hayatının değerli isimleri müdavimleri arasında yer aldı.

Lezzet tutkunlarının yeni adresi üç katlı döner restoranının menüsünde İskender, Beğendili ve Sarma Fırın Beyti gibi döner çeşitlerinin yanı sıra, özel olarak yaptırılan Trabzonel açması fındık baklava da yer alıyor. Serkan Mutlu, Salih Ünlü ve Sertan Tabur’un ortak olduğu Nispetiye Caddesi’nde açılan Dönerci Serkan Usta lezzet severleri yeni yerinde ağırlıyor.







