Sıcaklarla boğuşurken manken Çağla Şıkel soğuk korkusunu yenebilmek için buz dolu fıçıya girdi. Şıkel, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
Alaçatı’da tatil yapan Çağla Şıkel, oğlu Kuzey ile soğuk su ve buz dolu fıçıya girdi. Şıkel o anları Instagram hesabından paylaştı.
“İKİMİZ DE SOĞUKTAN NEFRET EDİYORUZ”
Soğuk korkusunu yenebilmek için böyle bir deneyim yaşamak istediğini belirten ünlü manken, paylaşımına şu notu düştü:
* O benden cesaret aldı, ben de ondan… Seninle böyle bir deneyimi yaşamak inanılmazdı. İyi ki benimleydin oğlum, teşekkür ederim.

* İkimiz de soğuktan nefret ediyoruz. İkimiz de üşümeyi hiç sevmiyoruz, soğuk suda yüzmeyi, soğuk duş almayı da öyle…
* Ama zihnimdeki bu kalıpları yıkmak isterken bir de sağlığa olan faydalarını okudukça denemek için sabırsızlanıyordum… Sonrasında ‘coldbath’ keşfettik.
Suyun içinde iki dakika kaldığını yazan Çağla Şıkel, sözlerini şöyle sürdürdü:
* Günlerdir bunun için mental olarak hazırlanıyorum.
* Soğuğa değil sadece nefesime odaklandım çünkü soğuğun dayanılmaz olduğunu düşünen sadece zihnimiz.
* Dört derece suda iki dakikalık rüya deneyimler, mutlaka deneyin.



















