Gaziantep; iş, sanat ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini bir araya getiren özel bir organizasyona ev sahipliği yaptı. İş insanları Mustafa Bozkurt ve Ali Bozkurt kardeşlerin öncülüğünde hayata geçirilen Şamdancı ile By Mustafa Gaziantep mağazası törenle açıldı.
Açılış, aynı zamanda markanın sektördeki 30 yıllık başarısının kutlandığı anlamlı bir buluşmaya dönüştü. Kurdele kesiminin ardından kutlamalar, The Green Park Gaziantep’te düzenlenen görkemli gala gecesiyle taçlandı. Otelin Genel Müdürü Ali Karakaya ve ekibinin ev sahipliğinde gerçekleşen gecede, davetliler unutulmaz anlar yaşadı.

Gece boyunca sahne alan birbirinden değerli sanatçılar, konuklara müzik ziyafeti sundu. Safiye Soyman ve Faik Öztürk enerjik performansları ve sahne şovlarıyla geceye damga vururken; Ferman Toprak, Umut Akyürek, Oktay Ertuğrul, İsmail Özkan, Faruk Tuncel, Adnan Orhan, Sami Çelik, Gülcan Köseoğlu, Mine Koşan, Devran İskender ve İhsan Güvenç sevilen eserleriyle davetlilerden büyük alkış aldı.

Gecede bir konuşma yapan Mustafa Bozkurt, Gaziantep’e değer katacak yeni bir markayı daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan sanat dostlarına ve tüm konuklara teşekkür etti.
AÇILIŞTAN RENKLİ ANLAR VE ÇOK DAHA FAZLASI İÇİN DERGİMİZİ TRENDYOL ÜZERİNDEN SATIN ALABİLİRSİNİZ


















