DAVET

Benesta Acıbadem projesi, Özlem Avcıoğlu ‘nun özel davetiyle tanıtıldı

Ulaşım kolaylığı ve güvenli mahalle ortamıyla şehrin en yeni cazibe merkezi Acıbadem’de yaşam bulacak Benesta Acıbadem’de Özlem Avcıoğlu, iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı.

a53bf4c160674dc8afecc6094f82bcd6benesta1 Benesta Acıbadem projesi, Özlem Avcıoğlu 'nun özel davetiyle tanıtıldı

Özlem Avcıoğlu, Roksana Diker, Arzu Demirer

Türkiye’nin global anlamda güçlü ve etkili müteahhitlik şirketi Esta Construction tarafından hayata geçirilecek olan  Benesta Acıbadem projesinde, Türkiye’nin önde gelen seyyahlarından Özlem Avcıoğlu  davetiyle, özel bir buluşma gerçekleştirildi.

ae280afdcea04d46b77e009b1b1f72c2Sebnem Capa Benesta Acıbadem projesi, Özlem Avcıoğlu 'nun özel davetiyle tanıtıldı

Şebnem Çapa


c18468752715446d8dfd322b1becbe1cBurcu Sendir Benesta Acıbadem projesi, Özlem Avcıoğlu 'nun özel davetiyle tanıtıldı

Burcu Şendir

Şehrin merkezi lokasyonu Acıbadem’de inşaasına başlanan Benesta Acıbadem projesinde verilen “Şehirden Kaçmayın, İstanbul’u Acıbadem’den Dinleyin” konulu özel davette,  Özlem Avcıoğlu semtin ve bölgenin daha önce duyulmamış dikkat çekici hikayeleri ile şehirde yaşamı kolaylaştırıcı ipuçlarını paylaştı.

b2b872d07675480b9c8b1c3b7aa00d0aBeste Yurttas Benesta Acıbadem projesi, Özlem Avcıoğlu 'nun özel davetiyle tanıtıldı

Beste Yurttaş

Hayallerin ötesine geçecek eserlerden biri olmaya hazırlanan Benesta Acıbadem’de düzenlenen davete yanı sıra iş, cemiyet ve sanat dünyasından Beste Yurttaş, Nora-Talia Kalpakçıoğlu, Burcu Şendir,  Yelda Güral, Şebnem Çapa, Rima Kolbaşı, İpek Develi, Aslı Cüreklibatır, Sibel Kerimoğlu, Serap Sarı, Hande Can, Begüm Özer, Pınar Türker Uygun, Volkan Karataş ve Arzu Kunt katıldı.

659467c5b1cb4239847474a1bbf52d18Arzu Kunt Benesta Acıbadem projesi, Özlem Avcıoğlu 'nun özel davetiyle tanıtıldı

Arzu Kunt

344ba2bd95f1424799e7c73e7c601887benesta 1 Benesta Acıbadem projesi, Özlem Avcıoğlu 'nun özel davetiyle tanıtıldı

İlgili Mesajlar

Daha Fazla Yükle Yükleniyor...Başka gönderi yok.