DAVET

Azimut Türkiye Yaz Buluşması’na büyük ilgi

Dünyanın en büyük ve en prestijli yat üreticisi Azimut Yachts’in Türkiye distribütörü Karina Marine Group’un, Villa Maçakızı’nda düzenlediği Azimut Türkiye Yaz Buluşması’na iş, sanat ve cemiyet dünyası büyük ilgi gösterdi.

d3c649141cdb4e16b118bf110a384e43azimut1 Azimut Türkiye Yaz Buluşması'na büyük ilgi

Jad Migliorini, Murat Soydaş, Giovanna Vitelli, Cüneyt – Seda Güleray, Burcu Eriş 

Azimut Yachts özel tekne koleksiyonunu Türkiye’de başarıyla temsil eden İstanbul merkezli yat satış firması Karina Marine Group tarafından tekne tutkunları ve Azimut Yachts sahiplerinin uzun bir aradan sonra bir araya getirildiği buluşmaya 2 milyar Euro’yu aşan sipariş listesiyle bir rekora imza attığını geçtiğimiz günlerde duyuran Azimut-Benetti‘nin Group Başkan Yardımcısı Giovanna Vitelli de katıldı.

2f54ba1417de4d839db09e69807032f2azimut2 Azimut Türkiye Yaz Buluşması'na büyük ilgi

Azimut-Benetti Group Başkan Yardımcısı Giovanna Vitelli 

2021 yılında Avrupa’nın ‘’En çok satış yapan Bayisi’’ ödülünü alan Karina Marine Group Genel Müdürü Murat Soydaş ev sahipliğinde yapılan özel davete, iş, sanat ve cemiyet dünyasından Selim Hamamcıoğlu, Jülide-Mehmet Ali Berkman, Ayşegül-Hakan Kodal, Gilman-Mesut Karadeniz, Selda-Aclan Acar, Dilek Hanif, Serdar Oal-Petek Ertüre, Işıl Reçber, Sibel Kerimoğlu ve Fatma-Ali Doğan gibi isimler katıldı.

0b0b5fd4d87d4e8c998bf9c537d74813azimut3 Azimut Türkiye Yaz Buluşması'na büyük ilgi

Işıl Reçber

4c5200f3a8dc44319d68aa3d4b67587cazimut 1 Azimut Türkiye Yaz Buluşması'na büyük ilgi

İlgili Mesajlar

Daha Fazla Yükle Yükleniyor...Başka gönderi yok.