MAGAZİN

Ayla Balyemez hem göze hem kulağa hitap etti

Pop müziğin genç ve güçlü sesi Ayla Balyemez, Boğazın incisi Ena Bosphorus’da sahne aldı. Başarılı şarkıcı, derin yırtmaçlı süper mini eteğiyle kadın popçular arasında yaşanan cesur kıyafet yarışında adeta ‘ben de varım’ dedi.

Sahnede hareketli şarkıları ve enerjisiyle herkesi kendine hayran bırakan güzel şarkıcı, iddialı kıyafeti ile hem göze hem kulağa hitap etti.

3f8b8c8529914bf49c4018527b8ca78eaylabalyemez1 Ayla Balyemez hem göze hem kulağa hitap etti

Geçmişten günümüze en sevilen şarkıları kendine özgü yorumlayan Balyemez, sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.  Ena Bosphorus’a gelen konuklar sevilen şarkıcının seslendirdiği parçalara gece boyunca hep bir ağızdan eşlik etti. ‘Dumbala’ adlı yeni şarkısının bu hafta çıkacağının müjdesini veren Balyemez, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

244819f4450d4cd68f14b294bb103daeaylabalyemez 1 Ayla Balyemez hem göze hem kulağa hitap etti

İlgili Mesajlar

Daha Fazla Yükle Yükleniyor...Başka gönderi yok.