MAGAZİNManşet

Aslıhan Karalar Bollywood’da başrol oldu

New York Film Academy’de oyunculuk eğitimine kabul edilen ve bir süredir Amerika’da olan Aslıhan Karalar Bollywood’dan sinema projesi teklifi aldı. Ünlü oyuncu, Hindistan‘a gitti.

Yönetmen koltuğunda Hintli Pawan Kumar’ın oturduğu “Uk to Uk” projesinin çekimleri başladı. Aslıhan Karalar’ın Amerikalı Sandy karakteriyle başrolünde yer aldığı yapımda birçok ülkeden oyuncu kamera karşısına geçecek.

Filmin iki haftalık çekimi Hindistan’da, bir hafta çekimi ise İngiltere’de yapılacak.

Amerika’da bulunan bir yapım tarafından gerçekleştirilen filmin konusuna gelince; (Amerikalı, İngiliz, Hintli ve Japon olmak üzere dört farklı kültürden yakın kız arkadaş İngiltere’den Hindistan’a seyahat eder.

Bir gece Sandy (#AslıhanKaralar) ansızın ortadan kaybolur. Bu gizemi çözmek ve olayı aydınlatmak için kızlar hiç bilmedikleri bir ülkede savaş verir.

İlgili Mesajlar

1 of 3.250