MAGAZİNManşet

Cansu Tosun, Amsterdam’da ‘Polis’ filminin galasında boy gösterdi

Amsterdam’daki Pathe Arena’da düzenlenen gala, yoğun davetli katılımı ve büyük ilgiyle gerçekleşirken, gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri Cansu Tosun oldu. Şıklığı ve zarafetiyle dikkat çeken oyuncu, uluslararası oyuncu kadrosuyla buluştuğu projeyle kariyerinde yeni bir sayfa daha açtı.

Yapımcılığını Tom de Mol, yönetmenliğini ise Ruud Schuurman’ın üstlendiği “Polis”, farklı karakterlere sahip iki Hollanda-Türk polis memurunun tehlikeli bir görev sırasında yaşadığı aksiyon dolu olayları konu alıyor. Bilgisayar dehası Kim’i Almanya’daki bir mahkemeye ulaştırmakla görevlendirilen ikili, yolculuk boyunca Avrupa’nın tehlikeli suç örgütleriyle karşı karşıya geliyor.

Yaklaşık 80 dakikalık yapımda Cansu Tosun, Murda ve Sinan Eroğlu’nun yanı sıra Phi Nguyen, Najib Amhali ve Niels Oosthoek yer alıyor. Aksiyon ve komediyi buluşturan film, yüksek temposu ve uluslararası oyuncu kadrosuyla şimdiden dikkat çekiyor.

İlgili Mesajlar

1 of 4.220