DAVET

Amanruya Bodrum’un sahilinde restoran açılışına büyük ilgi

Amanruya Bodrum’un doğanın içinde saklı güzelliğinde yapılan özel etkinlikte Bodrum tutkunları buluştu.

Amanruya Bodrum’un sahilinde Ege mutfak lezzetlerinden oluşan yeni restoranı, doğal ambiyansı ve konumu ile büyük ilgi çekti.

Igor Barba



Cigdem Erkman , Jema Salvino , Charles Callinan ve Micheal Li

Aman konseptinin Türkiye’deki ilk üyesi Amanruya Bodrum’un doğa ile iç içe olan sahilinde akşam yemekleri için açık olacak restoranında yapılan açılış daveti Amanruya Bodrum Genel Müdürü Igor Barba ev sahipliğinde yapıldı.

Mesut – Gilman Karadeniz



Özlem – Murat Hazinedar

Etkinliğe Sinan Temo ve Bora Ercantürk’ün katılmasının yanı sıra iş, sanat ve cemiyet dünyasından; Gökhan Avcıoğlu, Emir Bahadır, İdil Fırat, İpek-Berk Köse, Didem-Mustafa Bağrıaçık, Gilman-Mesut Karadeniz, Şule-Özalp Argüder, Nora-Talia Kalpakçıoğlu, Özlem-Murat Hazinedar gibi isimler de büyük ilgi gösterdi.

İlgili Mesajlar

1 of 454