DAVET

Amal Azhari’nin Punto için hazırladığı koleksiyon özel bir davetle tanıtıldı

Lübnanlı ünlü tasarımcı Amal Azhari’nin uluslararası lüks giyim markası Punto için hazırladığı “The Silk Road” adlı özel koleksiyon, 7 Ekim Perşembe günü düzenlenen özel bir davetle, tüm Punto mağazalarında satışa sunuldu.

Amal Azhari

Koleksiyon için markanın Punto Nişantaşı mağazasında düzenlenen özel davete Ayşe Kucuroğlu, Ruken Mızraklı, Emine Gülçelik, Beyhan Benardete, Meltem Demir, Sibel Kerimoğlu, Mert Aslan, Özlem Avcıoğlu, İdil Lüleci, Jülide Önengüt gibi iş, sanat, cemiyet ve moda dünyasından ünlü simalar katıldı. Davette ayrıca, tasarımcı Amal Azhari’nin özel davetlisi olarak Orta Doğu’nun ünlü sanatçısı Maya Diap yer aldı.

Adil-Beyhan Benardete



Ayşe, Suna Kucuroğlu

Uluslararası lüks giyim markası Punto, çılgın tasarımlarıyla tanınan Lübnanlı ünlü tasarımcı Amal Azhari ile sürpriz bir işbirliğine imza attı. İki coğrafyanın düşsel özelliklerini bir araya getirerek renkli hayallerle dolu bir tarz yaratan ve büyük beğeni toplayan “The Silk Road” adlı koleksiyon, ilhamını büyülü şehir Beyrut’dan alıyor. Bu ilham binlerce kilometre öteden çıktığı yolculuğun sonunda 21. yüzyılın kozmopolit şehri İstanbul’a ulaşıyor.

Meltem Demir



Melodi Erbirlier Türkmen



Hülya Şendir



Amal Azhari Kimdir?

Tasarım ve pazarlama mezunu Amal Azhari geçirdiği bir at kazası yüzünden evde yatarken kaftanlar çizmeye başlar. Bir gün Saint Tropez’de çizdiği kaftanlardan biriyle gezerken lüks bir butiğin sahibi üzerindekinin tasarımcısını sorar. İlk kaftanlarını sattıktan sonra Azhari kendisini bu işe kaptırır ve modacı olur. Tutkularını kumaşlara çizerek tasarım yaptığını söyleyen Azhari artık profesyonel bir ekiple çalışan uluslararası üne sahip bir tasarımcı. Azhari, Punto İstanbul ile girdiği yeni işbirliğiyle yaratıcılıkta yeni bir boyuta geçtiğini ifade ediyor.

Süleyman Kosif



İlgili Mesajlar

1 of 462