MAGAZİN

Ajda Pekkan’dan müzik ziyafeti

76 yaşındaki Ajda Pekkan, son olarak İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sahne aldı. Sahne performansıyla dikkat çeken ünlü şarkıcıdan bomba bir hareket geldi. Pekkan’ın, bir erkek seyircisinin “Göremedik” diye bağırması üzerine bacağını açtı.

‘Süperstar’ lakaplı sanatçı Ajda Pekkan, Harbiye Açık Hava konserleri kapsamında dün gece üç saat sahnede şarkılarını söyleyerek, Harbiye’yi dolduran İstanbullulara müzik ziyafeti sundu.

Ajda Pekkan, iki yıl aradan sonra çıktığı Harbiye sahnesinin her zaman çok heyecan verici ve farklı olduğunu söylerken, konserin açılışını ‘Mourir Sur Sence’ isimli Fransızca şarkıyla yaptı.

Şarkıcı, beyaz kostümünün yırtmacının açılması ve izleyicilerin ıslık çalması üzerine “Sahnenin bir büyüsü, bir illüzyon şovu olduğunu düşünüyorum.”

“Bu tarz kostümleri giyme sebebim sizlere olan saygımdandır” dedi.

b88b6bec1162418182d47aa30c734e89629064c4e4bfdc1904bacc3c Ajda Pekkan'dan müzik ziyafeti

Seyircinin biri “Göremedik” diye bağırınca yırtmacını bu kez kendisi açarak bacağını gösterdi.

1477b7cf4ce94a2b921cd0db0c082ea5ajda pekkan 1 Ajda Pekkan'dan müzik ziyafeti

İlgili Mesajlar

Daha Fazla Yükle Yükleniyor...Başka gönderi yok.