Sevgili dostlar, pandemi dönemi ile başlayan e-ticaretin yükselişi, tüm sektörlerde artarak büyümeye devam ediyor. Teknolojik gelişmelerin dışında kalmamak ve daha ulaşılabilir olmak adına, ülkemizin önde gelen e-ticaret platformu Trendyol ile biz de anlaştık. Quality of Magazine artık Trendyol üzerinden satışta.
Trendyol Alışveriş Platformu’nda “Quality Dergisi” veya “Quality of Magazine” adı ile arama yaptığınızda dergimizin sayfasına ulaşabilir ve satın alabilirsiniz. Kısaca Quality Dergisi bir tık uzağınızda…
***
Quality’de bu ay
Geçtiğimiz ay her yaz olduğu gibi iş amaçlı kısa bir Bodrum turu yaptım. Nusr-Et’in perde arkasındaki görünmeyen kahramanı, kurucu ortak Mithat Erdem ile kapak röportajımız var. Mithat Bey ile Akvaryum Koyu’ndaki teknesinde moda tadında fotoğraflar çekip, yeni projelerini konuştuk. Mithat Erdem tekstilde ‘Mitco Moda’, yeme içme sektöründe ise ‘CUN’ adını verdiği iki yeni markanın müjdesini verdi. Eminim merak ve keyifle okuyacaksınız.
Geçtiğimiz yıl eşi Baran Aras’tan sesiz sedasız ve medeni bir şekilde boşanan Elif İnci Ünsalan, Bodrum’daki yazlığının kapısını bize açtı. Çok şık bir şekilde bizi ağırlayan ve birbirinden güzel pozlar veren Elif İnci Ünsalan, annesi ve oğlu ile birlikte huzurlu ve mutlu bir tatil yaptığını ifade etti.
Portre, güncel ve davet sayfalarımızı da Bodrum’dan çektiğimiz güzel resim ve haberlere ayırdık. Hiç şüphem yok ki; her sayfayı çevirdiğinizde hiçbir yerde göremeyeceğiniz fotoğraflar ve haberleri göreceksiniz.
Magazin sayfalarımızda ise, müziğin yaşayan efsanelerinden biri olan Fatih Erkoç ile Bodrum’da yaptığımız çok özel röportajımız ve harika fotoğraflar var.
***
Quality Business
Business kapağında Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman var. Sayın Durman, 2026-2027 eğitim döneminde; Çin Halk Cumhuriyeti Nankai Üniversitesi ile ortaklaşa kurulan Yeditepe Üniversitesi Konfüçyüs Enstitüsü ile Teknopark İstanbul bünyesinde ‘Girişim Stüdyosu (Venture Studio)’ ‘Bilişim ve Yapay Zekâ Uygulama ve Araştırma Merkezi’ ile ‘Karbon Çözümleri Laboratuvarı’ birimlerini hayata geçirdiklerini anlattı.
Quality Sağlık&Güzellik
Sağlık bölümü kapağımızda endokrin cerrahisinde ülkemizin çok değerli isimlerinden biri olan Prof. Dr. Mete Düren var. Değerli hocamız, tiroid bezi ve tedavisi ile ilgili bilgilerini bizimle paylaştı. Okumanızı şiddetle tavsiye ederim.
Medicana Ataşehir Hastanesi doktorlarından Batuhan Saka, “Kariyerin Zirvesine Çıkarken Biyolojik Saati Unutmayın” diyor. Dünyagöz Etiler Hastanesi göz hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Fevzi Akkan ise kök hücre uygulaması ile göz sağlığının bağlantısını anlattı.
Dergimizin Ağustos sayısı ile sizleri baş başa bırakıyor, eylül ayında tekrar buluşmak dileği ile sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.











