Yeni Wayfinder 50, dünya prömiyerini Cannes’da yapılacak

AIATA Yeni Wayfinder 50, dünya prömiyerini Cannes’da yapılacak

Anadolu Grubu şirketlerinden Anadolu Motor’un tekne markası AIATA, 8-13 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Cannes Yachting Festival 2026’da yeni Wayfinder 50 modelinin dünya prömiyerini gerçekleştirecek. Uluslararası yolculuğuna iki yıldan kısa bir süre önce başlayan AIATA, üretimini Türkiye’de gerçekleştirdiği tekne ailesini yeni modellerle genişletirken küresel pazarlardaki varlığını da güçlendiriyor.

Anadolu Grubu’nun köklü şirketlerinden Anadolu Motor’un denizcilik sektöründeki büyüme vizyonunu temsil eden tekne markası AIATA, Cannes Yachting Festival 2026’ya yeni modeliyle katılıyor. AIATA, 8-13 Eylül tarihleri arasında Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek festivalde, 50 feet platformu üzerinde geliştirilen kapalı kabinli yeni Wayfinder 50’nin dünya prömiyerini yapacak. Festivalde Wayfinder 50’nin yanı sıra AIATA’nın Sunfinder 38 modeli de sergilenecek.

“İki yıldan kısa bir sürede markamızın farklı kıtalardaki varlığını güçlendirdik”

Anadolu Motor Genel Müdürü Hakan Kefoğlu, Anadolu Motor’un üretim ve mühendislik deneyimi ile Anadolu Grubu’nun güçlü sanayi altyapısının desteğiyle AIATA’yı uluslararası pazarlarda büyütmeye devam ettiklerini söyledi. Hakan Kefoğlu, “AIATA’yı hayata geçirirken ürün geliştirme, yeni pazarlara açılma ve uzun vadeli büyüme odağında net bir yol haritası belirledik. Wayfinder 50’nin ürün ailemize katılması, bu yol haritasında planladığımız adımları hayata geçirdiğimizin önemli bir göstergesi. İki yıldan kısa bir sürede ürün gamımızı genişlettik, uluslararası bayi ağımızı oluşturduk, markamızın farklı kıtalardaki varlığını güçlendirdik. Dünyanın önde gelen denizcilik buluşmalarından Cannes 2026’yı, AIATA’nın kısa sürede elde ettiği başarıyı uluslararası denizcilik sektörüyle paylaşacağımız önemli bir platform olarak görüyoruz. Organizasyonda ayrıca Sunfinder 38 modelimizi de sergileyerek modern denizcilik deneyimine yönelik birbirini tamamlayan iki farklı yaklaşımı ziyaretçilerle buluşturacağız” dedi.

Exit mobile version