Stella’nın yeni kampanyası özel bir davetle tanıtıldı

Stella’nın birlikteliğin ve paylaşılan anların değerine odaklanan yeni kampanyası “Daha Fazlasına Değer”, 22 Aralık akşamı İstanbul The Seed’de gerçekleşen özel bir davetle tanıtıldı. Sanat, televizyon, sinema ve cemiyet dünyasından isimlerin katıldığı gece; kampanyanın ruhunu deneyim odaklı bir kurguyla yansıttı.

Gupse Özay-Barış Arduç

 

Sanat, televizyon ve sinema dünyasından ünlü isimlerin yanı sıra cemiyet hayatının tanınmış simalarının katılımıyla gerçekleşen davet; gündelik hayatın içinde çoğu zaman fark edilmeyen ancak birlikte paylaşıldığında anlam kazanan anlara odaklanan kampanyanın ruhunu deneyim odaklı bir kurguyla yansıttı.

Ezgi Mola

Gecede, Stella’nın marka dünyasının önemli unsurlarından biri olan “Perfect Serve” performansı, davetin akışına entegre edilerek gerçekleştirildi. Bu özel sunum, markanın detaylara verdiği önemi ve anı değerli kılma yaklaşımını simgesel bir deneyim üzerinden davetlilerle buluşturdu.

Raissa Sason, Sedef Gali, Vanessa Sason
Exit mobile version