Birçok kez Survivor’a katılan ve başarısıyla adeta adını yazdıran Nagihan Karadere, yarışmaya yeniden katılıp katılmayacağıyla ilgili açıklama yaptı. Yeni sezon için çarpıcı açıklamalar yapan Karadere, Survivor 2025’teki favorisini açıkladı.
Karadere, Survivor yarışmasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Çok özledim. Artık bitsin, bir an önce bitsin. Yeni sezon başlasın, yeni sezon başlasın ki ben oralara gideyim. Artık şu hallerden kurtulayım.”
“Biraz hırlayayım, gürleyeyim, sağa sola da salça olayım. Çünkü acayip stres oldum bu sene. Gündem çok yoğun, hırsımı bir yerlerden, birilerinden çıkarmam lazım çıkaramıyorum.”
“Beni ancak Survivor paklıyor. Survivor’a bir an önce gitmem lazım. Acun Bey’den çıkarmam lazım. İllallah ettiler artık benden o yüzden almıyorlar.”