Mehmet Can Yılmaz, VibeM İstanbul Pilates Spor Merkezi’ni Çengelköy’de açtı

Mehmet Can Yılmaz, futbol ile başlayan spor yaşamına 10 yıl önce pilatesi de eklemiş girişimci bir genç iş insanı. Pilatesi tamimiyle sağlık ve zindelik amaçlı yapan Mehmet Can, içindeki girişimci ruhu ile 5 yıl önce Şişli’de ilk spor salonunu açmış. Bu ay Çengelköy’de VibeM İstanbul adını verdiği Pilates Spor Merkezi’ni açtı.

vibem Mehmet Can Yılmaz, VibeM İstanbul Pilates Spor Merkezi'ni Çengelköy'de açtı

Amacım sağlıklı yaşamı modern şehir hayatına taşımak diyen Mehmet Can; “Spor ve sağlıklı yaşam, hayatım boyunca vazgeçilmezim oldu. Bu tutkumu iş hayatına taşıyarak insanların hayatlarına dokunabileceğim bir yol aradım ve 5 yıl önce Şişli’de ilk spor salonumu açtım. Şimdi de Çengelköy’de VibeM İstanbul markasıyla hizmet vermeye devam edeceğim.” dedi.


VibeM İstanbul Pilates Merkezi’nin diğer salonlardan ne farkı var dediğimizde; “VibeM’de enerjisi yüksek, yenilikçi ve kişiye özel programlar sunuyoruz. Ancak salonumuz sadece kadınlara ve çocuklara özel bir stüdyo. Ayrıca burada sadece spor yapılmıyor, üyelerimiz sosyalleşiyor, stres atıyor ve kendilerini yeniden keşfediyor. “VibeM” aslında bir spor salonundan çok bir yaşam alanı.” dedi.

Vibem’in isim hikayesini ise şöyle özetledi; ‘Vibe’ kelimesi İngilizcede ‘bir mekânın veya bir durumun yansıttığı duygusal atmosferi ifade ediyor.’ Kendi adımın baş harfini ‘Vibe’ kelimesine ekleyerek ‘VibeM İstanbul’ markasını oluşturdum.”

Mehmet Can Yılmaz sözlerini şöyle tamamladı; “Sporun dışında güvenilir olmak benim için çok önemli. Çünkü yaptığımız işin temelinde sadece spor değil, güven ve samimiyet de var. İnsanların hayatına değer katabildiğimi görmek beni mutlu ediyor. VibeM İstanbul’un enerjisini daha fazla insana ulaştırmak ve yeni şubelerle daha geniş kitlelere hitap ederek büyümek en büyük hedefim.”

📍 VibeM İstanbul – Küçüksu Mahallesi Atabek Caddesi No:7 Çengelköy Üsküdar/İstanbul

Exit mobile version