Marshall’ın, kullanıcılarının dekorasyon eğilimlerine uygun olarak “Klasik”, “Canlı” ve “Trend” renkler 3 ana başlığında topladığı yepyeni renk koleksiyonu iddialı 96 renkle ilham veriyor.

“Renklendir Hayatı” sloganıyla hayatımıza renk katmaya devam eden Marshall, uzman renk tasarımcıları tarafından oluşturulan yeni renk koleksiyonunu tanıttı. Marshall’ın “Klasik Renkler”, “Canlı Renkler” ve “Trend Renkler” olarak 3 ana başlık altında toplanan yeni koleksiyonu toplam 96 renkten oluşuyor. Böylece Marshall, yeni koleksiyonunda her dekorasyon zevkine ve yaşam alanlarına uygun renk önerileriyle, tüketicilerin renk seçim sürecini kolaylaştırıyor.
Marshall’ın yeni renk koleksiyonunun tanıtımı AkzoNobel Marshall Pazarlama Müdürü Pınar Adabağ, Marshall İletişim Müdürü Betül Değirmenci ve Global Renk Estetik Merkezi Başkanı Heleen Van Gent’in katılımıyla gerçekleştirildi.
Marshall’ın yeni koleksiyonu üç ana grupta toplanıyor
AkzoNobel Global Renk Estetik Merkezi Başkanı Heleen Van Gent: “bir sonraki yılın eğilimi ve teması ile yılın rengini belirliyoruz.”
Marshall’ın yeni renk koleksiyon tanıtımı yanısıra, markanın renk çalışmalarında AkzoNobel bilgi birikimi ve tecrübesinin önemi de vurgulanarak, AkzoNobel Global Renk Estetik Merkezi Başkanı Heleen Van Gent, her sene gerçekleştirilen Uluslararası Renk Trendleri çalışmalarına değindi. Bu çalışmalarda dünya genelinde önde gelen dekoratör, iç mimar, modacı, renk uzmanları, sosyal psikologlar ile bir araya gelerek, bir sonraki yılın eğilimi ve teması ile yılın rengini belirlediklerini vurgulayan Gent, bu çerçevede hazırlanan koleksiyonlar ve renk önerileri sunduklarını belirtti.
“Amacımız, trendlerin renklere ve dekorasyona yansımalarını doğru analiz edip, dünyanın her yerindeki markalarımızı kullanan tüketicilerimize bu renklerin her mekanda nasıl kullanılacaklarına dair fikir vermek. Bulunduğumuz ülkelerdeki tüketici ihtiyaçlarına ve eğilimlerine odaklanarak uygun renk kombinasyon ve koleksiyonları oluşturup, çeşitli mekanlarda, odalarda uygulanmış örnekleri ile ilham veriyoruz,” dedi.
