Yaratıcılığın olanaklarını keşfetmeye odaklanan Kısmet By Milka, Ankara Panora’da yeni mağazasının kapılarını çok özel bir davet eşliğinde açtı.
Milka Karaağaçlı
İlk kez Paris Fashion Week kapsamında St Honoré kalbinde bulunan tasarım müzesi olarak adlandırılan Mad Lords’ta sergilenen Kısmet By Milka MONSTERS Koleksiyonu, bu davete özel olarak mücevher tutkunlarının beğenisine sunuldu.
Zeynep Karakaya
Markanın yaratıcısı Milka Karaağaçlı İnce ev sahipliğinde gerçekleşen davete Beril Çavuşoğlu, Fatma Ulusoy, Selin Neziroğlu, Zeynep Karakaya gibi cemiyetin önde gelen isimleri katılım gösterdi.
Damla Perçiner
Kısmet By Milka’nın tasarım ruhuyla özdeşleşen yeni mağaza içerisindeki piercing atölyesi ise misafirler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.
Dilem Kaymaz
