Joy Women’s Club üyeleri, Ekaterina Cebeci ev sahipliğinde ‘Estetik Brunch’ etkinliğinde buluştu

Rusça konuşan kadınlardan oluşan Joy Women’s Club üyeleri, kulübün kurucusu Ekaterina Cebeci ev sahipliğinde, Peninsula Otel’de ‘Estetik Brunch’ etkinliğinde buluştu.

Daria Petrova, Ekaterina Cebeci

Brunch sırasında, Ekaterina Cebeci, etkinliğe katılan üyelere yönelik bir konuşma gerçekleştirdi. Cebeci, konuşmasında; kulübün kadınlar arasında güçlü bir dayanışma ve destek ağı oluşturma hedefini vurguladı. Ayrıca, bu tür etkinliklerin kadınlar arasındaki bağları güçlendirmek ve yeni işbirliklerine kapı aralamak için ne denli önemli olduğunun altını çizdi. Birçok başarılı kadının katılım gösterdiği brunch, hem iş dünyasının nabzını tutmak hem de sosyal bağları güçlendirmek adına önemli bir buluşma noktası oldu.

Evgeniia Bataklina, Kristina Kılıç, Olga Kalemci, Daria Petrova, Ekaterina Cebeci

Toplantının bir diğer konuşmacısı olan numerolog Snezhana Lvova, kulübün kuruluş tarihi olan 1 Nisan 2024’ün tesadüfi bir tarih olmadığını vurgulayarak, kulübün hızlı bir şekilde gelişeceğinin ve üyelerinin hayatında önemli değişiklikler getireceğinin müjdesini verdi.

Mila Tantsur, Evgeniia Batalkina, Hanna Andreitsiv, Olga Kalemci, Kristina Kılıç
Exit mobile version