Joy Women’s Club Başkanı Ekaterina Cebeci, kulübü, başarmak istediklerini ve Rusça konuşan kadınlara açmak istediği yolları Quality’e anlattı

Joy Women’s Club İstanbul’da

Dünyanın her yerinden Rusça konuşan kadınlar kulübümüze katılabilir.

Rusya’daki Rosatom şirketinde bilgisayar mühendisliği yapan ancak asıl mesleği petrol mühendisliği olan Ekaterina Cebeci, psikoloji ve yaşam koçluğu üzerine aldığı eğitimin ardından yol haritasını değiştirmiş ve Joy Women’s Club adında bir sosyal kulüp kurarak önemli bir oluşumu hayata geçirmiş.

ekaterina cebeci q1 Joy Women’s Club Başkanı Ekaterina Cebeci, kulübü, başarmak istediklerini ve Rusça konuşan kadınlara açmak istediği yolları Quality'e anlattı
Ekaterina Cebeci, Türkiye’de yaşadığı süreçte farklı milletlerden Rusça konuşan kadınları bir araya getirme amacıyla kurduğu ‘Joy Women’s Club’ adındaki oluşum ile hayallerini gerçekleştirmek ve yeni bir hayata adım atmak isteyen Rusça konuşan kadınlara büyük bir fırsat sunuyor. Evli ve 9 yaşında bir erkek evlat sahibi olan Ekaterina Hanım, Joy Women’s Club’ü, başarmak istediklerini ve Rusça konuşan kadınlara açmak istediği yolları anlattı.

“Benim gibi insanların gidebileceği bir kulüp kurmak istedim”
8 yıl boyunca İstanbul’da 4-5 aylık periyotlarla yaşadığını, bu süreçte de kendisini psikolog ve koç olarak geliştirdiğini belirten Ekaterina Cebeci, “İstanbul’da bulunduğum dönemlerde bazı özel kulüplerin etkinliklerine katıldım. Fakat gittiğim bu organizasyonlarda aradığım gibi bir ortam bulamadım. Bu sebeple de benim gibi insanların gidebileceği bir kulüp kurmak istedim. Rusça konuşan kadınları, nisan ayında düzenlediğim çeşitli etkinliklerde bir araya getirdim. Toplantıların hepsini, hep gitmek istediğim özel mekanlarda düzenledim. Toplantıların gerçekleştirildiği mekanlar belli bir statü ve kaliteli insanlara hitap ediyor. Bu durum da doğal olarak bir statü ve kalite oluşmasını sağlıyordu.” diyerek ‘Joy Women’s Club’ın kuruluş hikayesini anlattı.

“Kulübümüze dünyanın her yerinden Rusça konuşan kadınlar katılabilir”
Gerçekleştirdiği organizasyonlarda katılımın yüksek olması ve yerlerin de çok hızlı şekilde tükenmesi sebebiyle, daha az sayıda katılımcıyla daha fazla etkinlik yapmaya karar veren Ekaterina Cebeci, bunun da ancak kulüp formatında olabileceğini vurguladı.
Kulüp formatı sayesinde daha önce yapılan etkinliklerde yeteri kadar sohbet edemeyen ve birbirlerini tanımaya vakit bulamayan kadınların tekrar bir araya gelme fırsatı yakaladığının altını çizen Ekaterina Cebeci şöyle devam etti: “Şu anda 50 üyemiz var. Bunun yanında en az bir kez etkinliklerimize katılan kişilerin sayısı çok daha fazla. Öncelikle kulübümüze katılmak isteyen kişilerle bire bir olarak tanışıyorum, onların hedeflerini ve amaçlarını öğreniyorum. Kulübümüze ise yalnızca Rusça konuşan kadın üye kabul ediyoruz. Bunu da üyemiz olan kadınların kendilerini daha rahat hissetmesi ve ortak dili daha kolay bulabilmesi adına yaptık. Kulübümüze dünyanın her yerinden Rusça konuşan kadınlar katılabilir. Türkiye ve İstanbul’a gelip burada yaşamak isteyen kadınlar bizim kulübümüz aracılığıyla yeni insanlarla tanışıp, yeni bir hayata daha kolay bir şekilde başlangıç yapabiliyorlar. Aynı zamanda eğitim amaçlı çevrimiçi görüşmeler de yapıyoruz. Bu sayede insanlar birbirlerini daha iyi tanıyıp kendilerini geliştirebiliyorlar.”

“Özel geceler düzenleyip dünyaca ünlü sanatçılar getirmeyi planlıyorum”
Ekaterina Cebeci, “Bu çok özel gala yemeği formatında geceler düzenleyip, dünyaca ünlü sanatçıları İstanbul’a getirmeyi planlıyorum. Bu özel davetlere öncelikli olarak kulüp üyeleri olmak üzere seçkin davetlileri ağırlayacağız. Bu etkinlikle kulübümüzü daha iyi tanıtmayı amaçlıyoruz.


Türkiye’de estetik algısı yüksek, büyük bir etkinlik yapılabileceğini de ortaya koyacağız. Biz etkinliklerimizde estetiğe büyük bir önem veriyoruz. Etkinliklerimizde şık ve dress-code uyguluyoruz. Rusça konuşan kadınların hayatlarını her yönden geliştirmek ve güzelleştirmek en büyük amacımız. Bir insan mesleği ne olursa olsun, estetik ve güzellik ona her zaman ilham katar. Bu da insanın hayat enerjisi de yükselir. Ben kulüp üyelerimize de bu bilinci aşılamaya çalışıyorum.

Mekan: The Peninsula Hotels Istanbul

Exit mobile version