Şarkıları ve iddialı kıyafet seçimleriyle bir türlü magazin gündeminden düşmeyen Gülşen geçtiğimiz günlerde verdiği bir konserde arkadaşının kucağını oturmuştu. Ünlü popçunun bu hareketi sosyal medyada epey bir konuşuldu.
Son dönemlerde kostümleri ve sahne şovlarıyla adından sıkça söz ettiren Gülşen, Ataşehir’de sahneye çıktı. Cesur sahne kıyafetleriyle görmeye alıştığımız Gülşen, bu sefer sade mini siyah elbisesi ile dikkat çekti.
Son günlerde ‘Lolipop’ şarkısının klibi ve bir sahnesinde erkek arkadaşının kucağına oturmasıyla gündemden düşmeyen Gülşen, şarkı aralarında sevenleriyle sohbet etmeyi ihmal etmedi.
‘CANIM SIKILDI, OTURDUM’
Gülşen; “Çok güzel görünüyorsunuz. Ben dayanamıyorum yanınıza geleceğim. En son yine sahneden indiğimde bir arkadaşımın kucağına oturdum, olanlar oldu. O gün çok mutluyduk. Canım çok sıkılmıştı, kendimi sahnede hapis gibi hissetim. Sonra da arkadaşımın kucağına oturdum. Ne var bunda?” diye konuştu.
ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ
Şarkıcı Gülşen, son dönemde tercih ettiği sahne kıyafetleriyle ilgili hem meslektaşları hem de bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmişti. Son olarak eşi Ozan Çolakoğlu’ndan boşanacağına dair iddiaları yalanlayan Gülşen, kendisine gelen tepkilere yanıt verdi. Pek çok sanatçının da destek olduğu Gülşen’in sosyal medya hesabından yayınladığı o açıklama şu şekilde: “Bu kıyafet plajda giyilir ama sahnede giyilmez.’ ‘Bu kıyafeti sesi olmayan, şarkılarıyla gündeme gelemeyen giyer ama sanatkâr olan giymez.’ ‘Bu kıyafeti yabancılar giyer ama burası Türkiye.’ Giyemez.’ ‘Hadi giydi ama o dansı edemez.’ ‘Evliliği yolunda değilse, aldatılıyorsa, boşanıyorsa ve yeni bir erkek peşindeyse giyer ama her şeyi yolunda giden bir evliliği varsa giymez.’ ‘Şu ana kadar tamamdı ama bu sefer limiti aştı.”
