Bodrum ve Çeşme’den çok renkli kareler Quality Temmuz sayımızda sizlerle

Dünyaca ünlü tatil beldemiz Bodrum, okulların kapanması ile birlikte tatilcilerin akınına uğradı. Kimi ailece, kimi çocuklarıyla, kimi de sevgilisi ile Bodrum’da deniz ve güneşin keyfini çıkarıyor. İşte bu sezonun objektiflerimize takılan ilk tatilciler.  

 

Bahar Öztan moral depoluyur

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden biri olan Bahar Öztan, ağlık sorunları nedeni ile keyifsizdi. Bahar Öztan Bodrum’da ki yazlığında aile üyeleri ve arkadaşları ile moral depoluyor 

Fiolas, Mandarin Otel’de 

 ‘Joy of Life’ İlkbahar & Yaz 2022 koleksiyonunu da satışa sunduğu yeni 3 mağazası  Filoas’ı Mandarin Oriental Bodrum’da açan Fulya Gündoğdu, hem tatil hem ticaret yapmanın tadını çıkarıyor.  

Karne hediyesi Yunuslarla tatil

Niran Ünsal, çocukları Liva ve Bera’ya sürpriz bir karne hediyesi verdi. Bodrum Güvercinlik’te Dolphin Park’ta eğitmenler eşliğinde yunuslarla birlikte dansları ve yüzmeleri görülmeye değerdi. Niran Ünsal, eşi İbrahim Gugu’ya gönderme yaparak ‘Bodrum tatili için davet etti.” 

Sess’imiz Bodrum’dan duyulacak…  

Bodrum’da gece kulübü denince ilk akla gelen isimlerin başında Türkbükü’ndeki  ‘Sess’ gelir. Geçtiğimiz ay kapılarını açarak sezona merhaba diyen Sess, her sezon olduğu gibi bu sene de en popüler mekan olacağa benziyor. Dj. Can Parlak, İşletme Müdürü Ecevit Yılan ve Sess dedi mi akla gelen isim Nedim Binler varsa Sess’te var demektir. 

02ba3c0c72054cbdbc8b9096a8a2b005pelinakil 1 Bodrum ve Çeşme'den çok renkli kareler Quality Temmuz sayımızda sizlerle

Mobil sürümden çık