MAGAZİN

Armageddon Turk, ‘Anadolu Lo-fi 2’ albümünü, 3 yıllık aradan sonra dinleyicisiyle buluşturuyor

ANADOLU LO-FI 2: Anadolu türküleri ve anonim eserleri kendine özgü bir şekilde, “lo-fi hiphop”, “chillbeat” soundlarla yorumlayan Armageddon Turk’ten ikinci albüm!

Armageddon Turk, 2021 yılında yayınlanan “Anadolu Lo-fi” albümünün devamı niteliğindeki “Anadolu Lo-fi 2” albümünü, 3 yıllık aradan sonra dinleyicisiyle buluşturuyor.

Orkun Tunç ve Zag Erlat’tan oluşan prodüktör ikili, bu albümde de birbirinden değerli ve genç müzisyenlerin katkılarıyla, Anadolu türküleri ve anonim eserleri kendine özgü bir şekilde, “lo-fi hiphop”, “chillbeat” soundlarda yorumluyor.

‘‘Bir Fırtına Tuttu Bizi’ albümden yayınlanan sekizinci çalışma. Neredeyse her şarkıda farklı enstrümanlara yer verilen albümde, ‘‘Bir Fırtına Tuttu Bizi’ şarkısına saksafon ve rhodes ile Stephen Wiles eşlik ediyor.

 

İlgili Mesajlar

1 of 3.454