Quality Of Magazine Dergisi tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen ‘Quality Ödül Töreni’ ünlü isimlerin akınına uğradı.
4 Haziran Pazartesi akşamı Portaxe’de, Merit International ana sponsorluğunda düzenlenen 9. Quality Ödülleri’ne cemiyet, sanat ve iş dünyasından bir çok ünlü isim katılım gösterdi.
İftar yemeğinin ardından başlayan ‘Quality of Magazine 9. Yıl Kutlaması ve 9. Quality Ödül Töreni’nde İş Dünyası kategorisinde ‘En Quality Turizm Yatırımcısı Ödülü’ seçkin otelleri ve kaliteli hizmet anlayışıyla dikkat çeken Merit Internatıonal’ın oldu. Ödülü almak için sahneye Merit International CFO’su Nejat Canıtez çıktı. Canıtez ödülünü usta sanatçı Mustafa Keser’den aldı.
Net Holding A.Ş. iştiraklerinden Merit Turizm Yatırım ve İşletmeleri A.Ş., uluslararası standartlarda modern otelcilik yönetimi doğrultusunda hizmet vermek üzere 1988 yılında kurulmuştur. Şirket günümüzde, Merit International Hotels & Resorts çatısı altında birbirinden seçkin otelleri ve iki bini aşan yatak kapasitesiyle Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen otel yönetimi şirketlerinden biri olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Merit International, kurum kimliği sistemini benimsemiş olmasının yanı sıra, pazarlama ve yönetim stratejilerine verdiği önem sayesinde sektöründe ayrıcalıklı bir yere sahip olmuştur.

