Köklü cemiyet ve magazin yayınlarından Quality of Magazine, 17. yılını Merit Starlit Hotel&Residence, Stemregen, MAPAR Otomotiv, Doğtaş ve Setup Catering sponsorluğunda Cahide Palazzo’da kutladı. İş, cemiyet, sanat, spor ve magazin camiasından çok sayıda ünlü ismin akın ettiği gecede adeta yıldızlar geçidi yaşandı. Başak Koç’un kusursuz sunumuyla gecemizde ödüller sahiplerini buldu.
Tarafsızlığı ve etkin habercilik diliyle ekranlara değer katan Show Haber, gecemizde ‘En Quality Haber Merkezi’ ödülüne layık görüldü.
Ödülü Show Tv Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Rıdvan Bıyık, Azka Group Y.K.B. Bülent Kaya ve manken Tuğba Özay’ın ellerinden aldı.
Rıdvan Bıyık konuşmasında, “Biz Show Haber Merkezi adına her gün Türkiye’nin hikayesini yazıyoruz. Bu Hikayeyi de şu an yanımda olmayan çok değerli çalışma arkadaşlarımla başarıyoruz. Bu ödülü onlar adına da alıyoruz. Çok teşekkür ediyorum.” Dedi.
