15. Quality Ödülleri’nde ‘Sanata Evet’ Onur Ödülü Devrim Erbil’in oldu

‘En Quality’ ödüller sahiplerini buldu

Köklü cemiyet ve magazin yayınlarından Quality of Magazine, 15. yılını Cahide Palazzo’da kutladı. Babylon Town Hotel ana sponsorluğunda iş, cemiyet, sanat, spor ve magazin camiasından çok sayıda ünlü ismin akın ettiği gecede adeta yıldızlar geçidi yaşandı.

Cahide Show ekibinin birbirinden renkli ve eğlenceli dans gösterisiyle başlayan gecede eğlencenin fitili ateşlendi. Quality of Magazine’in Genel Yayın Yönetmeni duayen gazeteci Salih Keçeci açılış konuşmasında 15 yıldır büyük bir özveri ve emekle bugünlere gelmenin sevincini tüm misafirlerle paylaştı. Gecenin sunuculuğunu Saba Tümer’in yaptığı ödül töreninde sanat, medya, spor ve iş dünyası kategorilerinde toplamda 32 ödül sahiplerini buldu.

Gecemizde usta sanatçı Tamer Levent’in başlattığı ‘Sanata Evet’ akımından yola çıkarak her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ‘Sanata Evet’ ödülümüzü bu yıl çağdaş resim sanatının yaşayan efsanesi, 60. sanat yılını geride bırakan Devlet sanatçısı Devrim Erbil’e verdik. Sağlık sorunları nedeniyle törenimize katılamayan Devrim Erbil’in ödülünü oğlu Barış Erbil aldı. Barış Erbil’e ödülü ‘Sanata Evet’ akımının öncüsü Tamer Levent takdim etti.

Barış Erbil de Tamer Levent de konuşmalarında sanatın öneminden, sanata evet demenin öneminden bahsettiler ve misafirlerle hep bir ağızdan ‘Sanata Evet’ dediler.

Exit mobile version