Özartaş Avize'nin sabipleri Berrin-Altay Özgen'in oğulları, Özartaş Avize CEO'su Emre Özgen ve uzun zamandır birlikte olduğu sosyal medya uzmanı Bersu Özer, geçtiğimiz gün dünyaevine girdi.

Altay-Berrin Özgen, Bersu-Emre Özgen, Ece-Kerem Özgen
Esma Sultan Yalısı'nda, eşsiz Boğaz manzarasına karşı gerçekleşen düğün ve nikah töreni, iş, cemiyet ve siyaset dünyasını bir araya getirdi.
Genç çiftin nikahını Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kıyarken, gelin ve damatın yakın arkadaşları; İlayda Güner, Elif Gürsoy, Veysel Özgen, Doğuş Güntekin de bu özel ana şahitlik etti.

Efe Bitlis, Afra Özgen, Esen Elgür, Alize, Alpay Özgen
Avrupa turuyla mutluluklarını taçlantırdılar
Birlikteliklerini şık bir düğünle resmiyete döken genç çift, balayı için Avrupa turuna çıkacaklarını belirtti. Güzelliği ile göz kamaştıran gelin Bersu (Özer) Özgen'in gelinlik tercihi Vakko olurken, yakışıklı damat Emre Özgen'in damatlık tercihi Milimetric oldu.

İrem, Yağmur Kurtuluş
